MY VIRTUAL TRIP AROUND EUROPE ( AVRUPA'DAKİ SANAL GEZİM)

Okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Özlem AYDIN KAHYA koordinatörlüğünde uygulanmaya başlanan eTwinning Projemizin ana fikri çocuklarımızı Avrupa'da sanal bir geziye çıkarmaktır. Çocuklar farklı ülkelerden gelen akranlarının kültürlerine, geleneklerine ve günlük yaşantılarına aşina hale gelecekler, kendileri, okulları, memleketleri ve ülkeleri hakkında bilgi paylaşacaklardır. Projemizin amacı öğrencilerin büyük dünyanın bir parçası olduklarının farkında olmalarını ve dilin bilgi kazanmanın yeni uluslararası dostluklar edinmenin aracı olduğunu bilmektir. Proje sonuçları fotoğraflar, çizimler, powerpoint sunumları, kısa videolar ve web 2.0 araçları şeklinde gösterilecektir.

Proje kodu: 226489  ( yaş aralığı 7-11)

Projeye katılan ülkeler : İspanya, Polonya, İtalya, Belçika, Birleşik Krallık, Malta, Makedonya, Romanya, Hırvatistan, İzlanda, Moldova, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, İrlanda, Slovenya, Ukrayna, Portekiz, Arnavutluk ve Türkiye.

Projeyi okul adına yürüten öğretmen: Özlem AYDIN KAHYA

Projede görev alan öğrenciler:

2A sınıfından Nisanur KAHRAMAN, Ilgaz Orhun Çetin

3A sınıfından Ömer Altan DAĞ, Belinay AKDENİZ,  Nisanur TENİK, Emre DEMİRTAŞ

3D sınıfından Özge SUBAŞI, Berat ÇAKAL, Hayal Asya ERTUĞRUL, Tuğba Belinay UÇGUN

Yayın: 08.12.2020 - Güncelleme: 03.10.2023 12:40 - Görüntülenme: 240