Muhammet ÇERİ - Okul Müdürü

1977 Balıkesir doğumludur. İlk, Orta ve Lise eğitimini Balıkesir´de , Lisans Eğitimini Ondokuz Mayıs  Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği  Bölümünde tamamladı. 2002 yılında Bitlis, Hizan Tutumlu  İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Sırası ile Bigadiç Yağcılar YİBO , Çekirdekli İlkokulu, Kepsut Halk Eğitimi Merkezinde müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaptıktan sonra ,2014 yılında  Hacer Özer İlkokulu’na  okul müdürü olarak atandı. “Eğitim Yönetimi “alanındaki Yüksek Lisans eğitimini 2022 yılında tamamladı. Yaklaşık 9 yıl Hacer Özer İlkokulunda okul müdürü olarak görev  yaptıktan sonra 2023 yılı, Ağustos ayında ,Gaziosmanpaşa İlkokulu´na ,okul müdürü olarak atandı.