NEŞELİ BARDAKLAR (HAPPY GLASSES) eTWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOR...

Okul öncesi öğrencilerimizin sosyal,bilişsel,fiziksel,duygusal ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla oyunla öğrenmenin önemi üzerinde durularak, Gardner'ın Çoklu Zeka kuramının öğrenciler üzerinde destekleneceği, kağıt bardakların malzeme olarak kullanıldığı HAPPY GLASSES (NEŞELİ BARDAKLAR) eTwinning Projesi 2021-2022 eğitim- öğretim yılında okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Projenin Hedefleri:

1-Öğrencilerin düşünme, karar verme, harekete geçme,uygulama becerilerinin gelişimi

2-İletişim ve sosyalleşme becerilerinin gelişimi

3-Zihin-kas koordinasyonunu sağlayabilme

4-Bireysel ve grupla birlikte hareket edebilme becerisi

5-Bilişimle uygulama ve öğrenme

6- 21.yy.becerilerini gelişimi

Çalışma Süreci:

Ortak okullar işbirliğinde hazırlanan çalışma takvimine göre hareket edilecek olup;çalışmaların planlı bir şekilde ders içi sürelerinde uygulanması planlanmaktadır.

İzmir,Balıkesir,İstanbul,Mardin,Eskişehir,Erzurum,Ankara illerinden 10 Türk ortağının;Slovakya,Romanya,Polonya,Litvanya ve Yunanistan olmak üzere 6 Avrupa ortağı ile yürütülecek projede Okul Müdür Yardımcımız Çağla MERİÇ, anasınıfı öğretmenlerimiz GÜl Seher BİLGİÇ, Betül YILDIRIM ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

14-10-202114-10-2021

Yayın: 14.10.2021 - Güncelleme: 03.10.2023 12:50 - Görüntülenme: 311