Kas

100. yıl etkinlikleri kapsamında Askeri Bando Ekibi okulumuzda sunum yaptı. Öğrencilerimizle beraber Cumhuriyet Marşı'nı söylediler.

Kas

"29 Ekim-4 Kasım Kıılay Haftası" nedeniyle okulumuzda Kızılay Haftası Etkinlikleri  yapıldı.

Ekm

Okulumuz 4E öğrencileri, okul müdürümüz Muhammed Çeri ve sınıf öğretmenimiz Necdet Göle gözetiminde Bigadiç Bor Madenleri gezisine katılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı okulumuz tüm öğretmenleri, öğrencileri ve velilerimizin katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Vali Yardımcımız ve okulumuz öğrencileri ile Güzel Sanatlar Sergisi açılışına gittik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında okulumuza yaraşır bir şekilde okulumuzun pano ve kapılarını süsledik.

Ekm

Okulumuz toplantı salonunda okul aile birliği genel kurul toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen 29 Ekim Bayramı dolayısı ile gerçekleştirilen resim ve şiir yarışması sonucunda 1. seçilen öğrencilerimiz. Tebrik ederiz.

Ekm

Filistinlilerle dayanışma kapsamında okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Okulumuzda "Afet Farkındalığı ve Afete Hazırlık" Çalışması yapıldı

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Esra Bedir tarafından 1.sınıf ve anasınıfı velilerimize "Okul Fobisi" üzerine seminer verdildi.

2023-2024

May