Şbt

Not Only Stay But Also Play eTwinning Projesi kapsamında; İngilizce Öğretmenimiz Özlem AYDIN KAHYA tarafından okulumuz adına hazırlanana poster 13 okul arasında birinci olmuştur. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

From Unhealthy to Healthy  eTwinning  Projesi kapsamında, öğrencilerimiz  Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğreniyorlar.

Şbt

From Unhealthy to Healthy eTwinning Projesi kapsamında öğrenciler arasında logo ve poster yarışması düzenlenmiştir.

Poster yarışmasında Bilgenur Ş.,

Logo yarışmasında Zeynep Hüma birinci olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Proje Koordinatörümüz Betül YILDIRIM'ın katıldığı webinarda; öğretmenler proje kapsamında ortak görevler ve yapılacak çalışmaların kazanımları hakkında paylaşımda bulundular.

Şbt

Not  Only Stay But Also Play adlı eTwinning projemizde, proje öğrencilerimiz 9 Subat Safer Internet Day kapsamında güvenli internet günü hakkında bilgi aldılar.

Şbt

Anasınıfı Öğretmenimiz Betül YILDIRIM koordinatörlüğünde yürütülecek olan eTwinning projemiz 5-9 yaş grubu için bir iklim projesidir. Türkiye ve Avrupa ülkeleri arasındaki iklim değişikliği konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek, üretim ve tüketim şeklini değiştirerek ekonomimizi sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimiz, mevcut kaynakları sadece ihtiyaçları doğrultusunda kullanarak projemizde tasarruf edecek, doğa dostu olmayı hedefleyen bireyler yetiştirmek için adımlar atılacaktır.

Şbt

Not Only Stay But Also Play eTwinning Projemizin etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin World Language Day için yapmış oldukları kelime bulutu videosu aşağıdadır. İyi seyirler dileriz...

Şbt

Projemiin amacı: Pandemi döneminde edinilen sağlıksız davranışları bırakıp, sağlıklı yaşamın gerekliliklerini yerine getirmek.

Projede Görev Alan Öğrenciler: Yusuf Ensar Ö. (2/C)          Bilgenur Ş. (2/D)

Zeynep Hüma Ç. (2/C)       Hüseyin Mert S. (2/D)

Proje Koordinatörü: Tuğçe BUYRUK (Sınıf Öğretmeni)

Şbt

"Not Only Stay But Also Play" Etwinning Projemizin Ocak Ayı etkinliği olarak; öğrenciler arasında logo ve afiş yarışması düzenlenmiştir.

Afiş yarışmasında  H.Duru KELEK,

Logo yarışmasında Zeynep KURU öğrencilerimiz birinci olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzun "MY VIRTUAL TRİP AROUND EROUPE" isimli  eTwinning Projesi çerçevesinde Aralık Ayı etkinliklerimiz aşağıdaki videolarda mevcuttur.